Tanévzáró a Kamasztérnél

coach       A tanévzárásra időzített pedagógusképzés igen nagy kihívást jelentett minden résztvevőnek. A három napba sűrített 30 órás tréninget a kánikula is nehezítette. Mégis jó érzéssel tölt el, ha visszagondolok erre a három napra. 11 sporttehetséggel foglalkozó pedagógust vezettem végig a Mester­tanítvány viszonyban rejlő útvesztőben. „Tehetségsegítő coaching” gyakorlatorientált tréning. Célja a sajátélmény nyújtás, a tananyag készség szinten való elsajátítása.

 

A tehetséges gyermek személyiségének tanulmányozásában Mönks­Renzulli tehetségmodellje és Eric Berne Tranzakcióanalízise adta az alapot. Ezek mellé a coaching azon eszközeit sorakoztattuk fel melyek a Mester­tanítvány kapcsolat minőségét javítják. A kulcsszerepet Rogers, Gordon és F. Várkonyi Zsuzsa támogató kérdései töltötték be.

A mostani sport specifikáció annyiban volt más a normál képzésnél, hogy szó esett az élsportoló személyiségének másságáról és a sikeres sportolói profilról. Ezen kívül volt lehetőség egyéni sporthelyzetek feldolgozására is.

Szeretettel ajánlom a képzést minden pedagógusnak, aki szeretne tenni a Tanár­diák kapcsolat jobbításáért, a hatékony együttműködés elősegítéséért és a tehetség kibontakoztatásáért.

Következő képzésünk augusztus 25-­27-­ig már biztosan indul.

Egyéb meghirdetett időpontjainkra is várjuk a jelentkezéseket.
További információ a weboldalunkon.