Kamasz Coaching

Fiataloknak: Ha olyan problémád van, amit nem tudsz megbeszélni mással vagy fogalmad sincs, mi a baj, de ingerült, motiválatlan, kiábrándult vagy esetleg unott vagy, akkor gyere el hozzánk bátran. A coaching egy olyan bizalmas beszélgetés, ahol ítéletmentes, elfogadó, megértő környezetben nyíltan vállalhatod önmagad. Gondolataid rendezésére, problémáid feldolgozására nyílik lehetőséged. A beszélgetés során használt coaching eszközök segítségével megtalálod saját utadat, megoldásodat anélkül, hogy tanácsot kapnál. A találkozás után garantáltan jobban fogod érezni magad, nyugodtabb, magabiztosabb leszel.

Szülőknek: Ha azt látod, hogy gyermeked ingerült, frusztrált, nem barátkozik, gyakran konfliktusba keveredik, agresszív, letört, mindig fáradt vagy sokat betegeskedik, hozd el hozzánk. Bármilyen egyéb probléma esetén is megkereshetsz minket. Ha neked van problémád a kamasz gyermekeddel kapcsolatban, akkor is számíthatsz ránk.

Tehetségsegítő coaching: Zenészeknek, sportolóknak, sakkozóknak, azaz olyan tehetséges fiataloknak ajánljuk, akik tanulmányi versenyeken, koncerteken, sportversenyeken és egyéb megmérettetéseken vesznek részt. Ha szükséged van mentális támogatásra, teljesítményed növelésére, gyere bátran. Gyere akkor is, ha túl stresszes vagy, ha a kedved alább hagyott és motivációs problémáid vannak. Felkészítünk a versenyedre is.

Mire számíthatsz: A foglalkozások idejét a szabadidődhöz igazítjuk. Az első ismerkedő beszélgetés ingyenes, utána minden alkalom másfél órás lesz. Tanulóknak 5.000 Ft/alkalom, szülőknek 8.000 Ft/alkalom a díja. Általános kamaszprobléma esetén 1-5 alkalom elegendő a probléma megoldásához. Érdeklődni és időpontot egyeztetni a +36 30 9122-534- es telefonszámon vagy az info@kamaszter.hu e-mail címen lehet.

 Kamasztér - 2019 -
Kamasz, Coaching